» Service » Allmän service » Ullångers församling » Vår verksamhet
Skriv ut

Gudstjänster, Alphakurs

I stort sett varje vecka firas gudstjänst i kyrkan vanligtvis kl 12. Undantag finns, se predikoturerna.

Ibland är det församlingsafton i Församlingsgården med diverse sång och program.

Sedan våren 2004 har vi kört Alphakurser. En Alphakurs är en grundkurs i kristen tro för den som är nyfiken. Vi äter middag tillsammans och därefter ser vi ett videoföredrag som vi sedan får tillfälle att reflektera över och diskutera.
För mera information om Alpha se denna hemsida: www.alphasverige.org

Just nu har vi ingen pågående Alpha-kurs, men om du är intresserad så ring pastorsexp. - vi startar när vi fått ihop ett gäng. Tel 100 30.

Barn- och ungdomsverksamhet

Tillsammans med EFS, Missionskyrkan och Pingstkyrkan har vi en barngrupp för 6-12 åringar på onsdagkvällar 18-19.30 i EFS bönhus. Vi kallar det för "Äventyret" och det bygger på ett material från "Willow Creek" som heter Promiseland. Det börjar med "Storsamling" där dagens bibelberättelse berättas och illustreras genom draman och annat. Därefter går man till sin åldersgrupps "djungelrum" och fortsätter med diverse lek och samtal för att sedan avsluta med "Buskul" där man får leka, pyssla eller spela innebandy (vissa gånger).

Sångverksamhet

Ullångers Kyrko- och Hembygdskör sjunger tillsammans med Vibyggerå kyrkokör. Är du intresserad av att börja sjunga, ring kantor Magnus Skoglund tel. 40669 eller dyk upp på en körövning i Vibyggerå församlingshem - måndagar kl 19.

En mindre vokalgrupp har avknoppats ur kyrkokören - Sotto Voce - övar 20.45 på måndagar.

Det finns också en ungdomskör i Docksta - Elgamabe - där även Ullångersungdomar är välkomna. Klass 6 och uppåt. Övar i Vibyggerå församlingshem måndagar kl 17.

Startsidan
Vår verksamhet
Konfirmation
Dop och vigsel
Vi som jobbar i kyrkan